Вече от няколко месеца Никола Пелц и Бруклин Бекъм са официално семейство. И поне

...
Вече от няколко месеца Никола Пелц и Бруклин Бекъм са официално семейство. И поне
Коментари Харесай

Истината за враждата между Никола Пелц и Виктория Бекъм

Вече от няколко месеца Никола Пелц и Бруклин Бекъм са публично семейство. И най-малко все още всичко сред тях наподобява повече от добре.

Е, като изключим, несъмнено, слуховете, че Виктория Бекъм има известни търкания със брачната половинка на сина си. И както се оказва нормално в тези случаи, няма нищо правилно в изказванията.

Разбираме го от самата Никола Пелц, която пред Variety показва догатките си, че всички тези клюки за омраза с Виктория Бекъм са тръгнали около сватбата им. И по-точно, тъй като булчинската ѝ рокля не е била дело на майката на Бруклин.

Оказва се, че в действителност е имало проект Никола да облече рокля, която е по дизайн на Виктория. Всъщност, и двете доста са желали това да се случи. Пелц споделя, че няколко месеца преди сватбата Виктория Бекъм и осъзнала, че ателието ѝ няма да успее да се оправи с тази задача.

Ето за какво булката е трябвало да избере друга рокля за огромния ден и в последна сметка се е спряла на такава на Valentino. Самият Бруклин споделя по тематиката, че се е научил, че таблоидите постоянно се пробват да пишат такива неща, с цел да накарат хората да се усещат зле.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР